Rólam

Örülök, hogy itt vagy a weboldalamon, mesélek kicsit magamról

Sziasztok!
 
 Juci vagyok.2009-ben ismerkedtem meg a Zumbával,miután megszületett az Én (gyönyörűséges) kisfiam. 🙂
 
 Szülés után 80kiló voltam,és tudtam,hogy valami olyan mozgásformát kell találnom amit ÉLVEZEK,és HATÉKONY fogyókúra nélkül is,mert sajnos a késő esti bőséges vacsoráknak még ma sem tudok ellenállni…:)
 
 A latin zenét mindig is kedveltem,így gondoltam kipróbálom a Zumbát.
 
 Egyből beleszerettem,és IMÁDOM a mai napig!:)
 
 Rengeteg ENERGIÁVAL tölt fel (testileg-lelkileg),és nem mellékesen 18kilót fogytam vele KÖNNYEDÉN!!!
 
 Igazából az életben is egy vidám természet vagyok,így végre egy edzés ahol nem csak Nekem ér fülig a szám,hanem jó esetben mindenkinek!:)
 
 Csak ajánlani tudom MINDEN KOROSZTÁLYNAK!!!!
 
 Gyere,és próbáld ki!Oldjuk a stresszt,és fogyjunk bulizva!!!:)
főkép

Kövess a közösségi platformokon!

Órarend

Itt találkozhattok velünk!

Árak

2500.-/alkalom
4  alkalmas bérlet: 8000.- (5 hétig érvényes)
8 alkalmas bérlet: 15200.- (5 hétig érvényes)

ANYA/APA – LÁNYA/FIA AKCIÓ

Anya/apa-lánya/fia: 3600.-/alkalom (17 éves korig)

Anya/apa +2 gyerek: 5100.-/alkalom (17 éves korig)

 

 

Családtagok, házaspárok és 17 év fölötti gyermekkel használhattok 1 bérletet ketten! 🙂
 
Telefonszámom : 06 70/360-6320
Ha bármi kérdésed van HÍVJ! 🙂

Mi az a Zumba?

A ZUMBA Kolumbiából származó KÖNNYEN ELSAJÁTÍTHATÓ latin ritmusokra épülő tánc, mely fitness program is egyben. Aerobic és különböző táncok lépéseiből tevődnek össze a mozdulatok. A zumba szó a zumbear igéből kolumbiai szlengből ered. Azt jelenti „ gyorsan mozogni, és szórakozni”. Atyja Beto Perez aerobik és latintánc oktató aki a salsa, merengue és cumbia slágerekre építve könnyed figurákkal megspékelve forradalmasította a fitnesst!:)

Ez a program NEKED LETT KITALÁLVA!

A Zumba Fitness program a könnyen lekövethető és egyszerű mozdulatokat összekapcsolja a vérpezsdítő latin táncritmusokkal. NEM KELL koreográfiákat előre betanulnod és izgulnod, hogy, sikerült-e megjegyezned. Az oktató mozdulatait kell követned és az sem probléma, ha elvéted a lépést. A lényeg ÉLVEZD A MOZGÁST! Az eddigi monoton nehézkes unalmas edzésformát most felváltja ez a VIDÁM és fanatikusokat szülő Zumba fitness.

A mozgás endorfin hormonokat szabadít fel a szervezetben. A Zumba óra után nem csak a boldogság hormonokat kapja a szervezeted megérdemelten, hanem megtanulod a bachata, merengue, cumbia, cha-cha-cha, hastánc, reggaeton, salsa, stb. alaplépéseit.

Felfrissíti az agyad, a tested és újjászületsz!!!:)

Ehhez a programhoz még olyan emberek is ragaszkodni fognak akik eddigi életük során még sosem sportoltak. Olyan emberek is akik rendszeresen akár napi szinten űznek valamilyen sporttevékenységet hiszen KIKAPCSOLÓDÁST, FELTÖLTŐDÉST, pozitív életszemléletet, a valahová való tartozás érzését és rengeteg pozitív élettani hatást jelent.

Aki kipróbálja a Zumbát nem az óra végét várja, sokkal inkább a következő óra kezdetét.
A program hatékonysága figyelemreméltó, hiszen egy órás tréning alatt kb. 600 kalória égethető el. A Zumbások 3 legyet ütnek egy csapásra. Nagy számban olvasztják a zsírsejteket, az interval jelleg miatt edződik az ÁLLÓKÉPESSÉG, a fifikásan becsempészett „föl sem ismerhető” ERŐSÍTŐ gyakorlatok pedig tónust adnak az izomzatnak és feszessé formálják a domborulatokat. Legfontosabb pszichikai hatása pedig a nagy adag POZITÍV ÉLETENERGIA!!!:)

KELL-E ELŐKÉPZETTSÉG?
NEM! Semmilyen előképzés nem szükséges. Ha két bal lábas vagy nincs ritmusérzéked és soha nem táncoltál akkor is itt a helyed. Itt téveszthetsz, félre léphetsz: egy a lényeg, hogy érezd jól magad!!!:)

MIT KELL HOZNI AZ ÓRÁRA??
Víz, víz és víz! Törölköző és ne feledkezz meg a barátaidról se 🙂

Videók

Zumba tábor

Online Zumba

Zumba Maratonok

Órarend

Itt találkozhattok velünk!